Natural Lanolin Wool

FIBERINNHOLD

100 % ren, ny ull

VEKT OG LØPELENGDE

50 gram = ca 100 meter

STRIKKEFASTHET

22 masker i glattstrikk på pinne nr 4 = 10 cm.

ANBEFALT PINNESTØRRELSE

4

GARNFAKTA

Dale Natural Lanolin Wool er produsert i EU/Romania

• Ullvugge 30 °C
• Vrenges før vask
• Bruk vaskemiddel for ull/silke
• Bruk ikke skyllemiddel
• Tørkes flatt

Logomerke: WOOLMARK Sertifisert garn

Natural Lanolin Wool er et 4-tråds naturlig ullgarn som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått. Etter farging tilsettes lanolin som er naturlig ullfett som øker ullas selvrensende og vannavstøtende egenskaper. Det gir deg et garn med de beste bruksegenskapene til f.eks. bleiebukser, ullundertøy, sokker og alle typer plagg til sport og fritid.

Natural Lanolin Wool er det beste valget til barnhageungen, og er det naturlige valget til kofter og gensere til liten og stor. Bruk Natural Lanolin Wool til alt av tilbehør fra votter og vanter til sokker, støvelfôr, luer, skjerf og halser. Natural Lanolin Wool egner seg uansett strikketeknikker fra mønsterstrikk til fine fletter og aranmønster, og alle typer strukturmønster. Lanolin vaskes gradvis ut av plagget. Vi anbefaler at du da bruker Sonett Ullkur med naturlig lanolin som gjør et utvasket plagg mykt og elastisk igjen. Ved regelmessig bruk av ullkur, tar du vare på ullas beste egenskaper.

NB! Husk at du kan strikke med Natural Lanolin Wool, Pure ECO Wool, Lerke, Falk og Pure Lino etter samme oppskrift.

Tips! Natural Lanolin Wool kan toves.

NB! Husk at bleket, hvitt garn IKKE kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Strikkefasthet: 22 masker i glattstrikk på pinne nr 4 = 10 cm. 50 gram = ca 100 meter.

NB! STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDEROLEN ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN.